img-book

Osmanlı Padişahları Albümü (Makedonca)

Во овој албум, животните приказни на 36-те османлиски султани се раскажани на хронолошки начин. Со кратки информации се пренесува името, местото и датумот на раѓање, родителите, возраста на стапување на престолот, времетраење на владеењето, големите везири, машките наследници, животните приказни, како и успесите и неуспесите на секој султан. Албумот е дизајниран како еден корисен водич кој можете секогаш да го имате со себе.


Satın Alma Noktaları

  

 170,00

Eserin Adı: Osmanlı Padişahları Albümü (Makedonca)
Dil: Makedonca
Sayfa Sayısı: 36
Ebat: 12.5 x 16.5 cm
Kâğıt Kalitesi: Karton Kapak
ISBN: 978-975-256-440-4

“Osmanlı Padişahları Albümü (Makedonca)”

Henüz yorum yapılmamış.