img-book

Osmanlı Padişahları Albümü (Arnavutça)

Në album jepen në rrjedhë kronologjikë me fotografitë përkatëse jeta dhe historia e 36 adishahëve osmanë. Në mënyrë të shkurtuar jepen emri, vendlindja dhe data, emri i nënës dhe babait, mosha  marrjes së fronit, kohëzgjatja e sundimit, sadrazamët, fëmijët meshkuj dhe historia e jetës, si dhe informacione të shkurtra për fitoret dhe disfatat e secilit padishah.
Albumi është ndërtuar në formën e një udhëzuesi të cilin do ta keni gjithmonë në duart tuaja.


Satın Alma Noktaları

  

 170,00

Eserin Adı: Osmanlı Padişahları Albümü (Arnavutça)
Dil: Arnavutça
Sayfa Sayısı: 36
Ebat: 12.5 x 16.5 cm
Kâğıt Kalitesi: Karton Kapak
ISBN: 978-975-256-401-5

“Osmanlı Padişahları Albümü (Arnavutça)”

Henüz yorum yapılmamış.